Gume

Da vam automobil bude hitar popup pume,
vozite AUTOBRANŠINE gume!

 Nalazite se ovde:  Asortiman guma > Fulda auto gume > FULDA EcoControl HP

FULDA EcoControl HP

zoom

213_785ec5f50c436b23f55bc95e8f9dee65.jpg


Opis gume:

PREDNOSTI:
Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suvim podlogama
Uživajte u pouzdanoj kontroli nad vozilom kada je to najvažnije. EcoControl HP omogućava kontakt veće površine gume sa putem prilikom kočenja, pri čemu je pri kočenju na suvim podlogama zaustavni put 3 metra kraći u odnosu na pneumatike konkurenata*.

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim podlogama
Zaustavni put prilikom kočenja na mokrim podlogama je kraći do 2,9 metara,* zahvaljujući specijalnoj smesi sa visokim sadržajem silike i rubovima za prianjanje koji prodiru kroz sloj vode na površini puta. AquaFlow kanali brzo raspršuju vodu kada vozite po jakom pljusku.

Manja potrošnja goriva
Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2 . Zahvaljujući konstrukciji visokih performansi i EcoTread dezenu, EcoControl HP troši manje energije za kotrljanje. Nezavisnim testiranjima je utvrđeno da EcoControl HP ima 9% manji otpor kotrljanja od konkurentnih pneumatika.*

Velika kilometraža
Iskoristite prednosti dobrih performansi dugog veka trajanja. Smeše koje se sporo troše i ujednačeno raspoređivanje većeg broja rebara omogućavaju sporo i ravnomerno habanje, a time i veću kilometražu.

Spokojna vožnja
EcoControl HP je savršeni pneumatik za sve prilike razvijen za vozila visokih performansi. On ima bolje sveukupne rezultate u vodljivosti na mokrim podlogama, kočenju i efikasnosti potrošnje goriva u poređenju sa prosečnim performansama testiranih pneumatika konkurenata.*Brend:
Fulda


Sezona:
letnja


Tip gume:
putnicka


Detaljnije na linku:
Kontaktirajte nas u vezi ove gume

Ime:
Email:
Naslov:
Telefon:
Poruka:
Unesite verifikacioni kod:

verification image, type it in the box

Pretraga guma

Ime gume:
Opis gume:
Brend:
Sezona:
Tip gume:

S5 Box