Akumulatori

Da vam automobil bude hitar poput pume,
vozite AUTOBRANŠINE gume!

DURACELL

Od 2013. god. AUTOBRANŠA je distributer akumulatora Duracell - ime koje znači ultimativnu trajnost i maksimalnu snagu. Duracell akumulatori su konstruisani da pruže maksimalne performanse i pouzdanu startnu snagu svakog dana, i u svim uslovima. Ukoliko želite da budete sigurni da Vas akumulator nece izneveriti, onda je DURACELL pravi izbor.Kupovinom  DURACELL baterija dobijate  maksimalnu izdržljivost, vek trajanja i snagu u ekstremnim situacijama

 

BOSCH

Savremena vozila su sve više i više opremljena komponentama koje se pokreću na struju. S tim u vezi kvalitetno i pouzdano napajanje je od suštinskog značaja. BOSCH akumulatori to i garantuju. Inovativne tehnologije daju vitalni doprinos kvalitetu i visokim performansama prvoklasnih Bosch baterija. Akumulatore BOSCH karakteriše kvalitet, pouzdanost i izuzetno dugi vek trajanja. 

 

BLACK HORSE

BLACK HORSE je jedan od najpoznatijih akumulatora na domaćem tržištu i šire. Ovaj akumulator se proizvodi u fabrici akumulatora iz Sombora i predstavlja siguran i pristupačan izbor za vaš automobil. Trenutni kapacitet fabrike je 300.000 akumulatora mesečno, a očekuje se da će u najskorijem periodu mesečna proizvodnja premašiti ovaj kapacitet.

 

OSTALA PONUDA

U ponudi AUTOBRANŠE nalaze se i akumulatori poznatih proizvođača kao što su ENERGIZER, VARTA i TOPLA.

Energizer akumulatorVARTATOPLA

 

Asortiman guma

MICHELIN

MICHELIN

KLEBER

GOODYEAR

GoodYear

Dunlop

Fulda

Sava

DEBICA

CONTINENTAL

Continental

Semperit

Uniroyal

BRIDGESTONE

Bridgestone

S5 Box