Aplus logo

APLUS GUMA kao glavni brend naše fabrike, proizvodi čitav niz veličina guma kao i sveobuhvatne dimenzije gazećeg sloja. U najvećoj meri možemo zadovoljiti potrebe najizbirljivijih kupaca. APLUS TIRE je profesionalni proizvođač guma za PCR gume i TBR gume u Kini. Veličina i promet preduzeća svrstani su u prvih 5 kineskih proizvođača guma i među prvih 20 na svetu. Posle više od 20 godina razvoja, fabrika pokriva površinu od 1.000.000 kvadratnih metara, uključujući 4 proizvodna pogona, 20 skladišta, više od 6000 zaposlenih.

windforce logo

Kompanija VINDFORCE je osnovana 2012. godine Neprekidnim timskim naporima i inovacijama, razvila je preko 1200 veličina guma koje pokrivaju PCR, UHP, SUV, 4Ks4, VAN, VINTER, ALL SEASON, kao i gume za trke. VINDFORCE takođe ima preko 120 veličina za svoje TBR GUME sa punim opsezima koji pokrivaju volan, pogon, prikolicu i sve pozicione točkove. U skladu sa vizijom „izgradnje profesionalne kompanije za gume“, VINDFORCE je dobio različite sertifikate, uključujući ISO9001, China CCC, US DOT, EU E-MARK, EU Regulativa 117, Saudijska Arabija SASO, Nigerija SONCAP, Urugvaj LATU, Indija BIS, Brazil INMENTRO, itd .... Sa duhom kupca, VINDFORCE je postao pouzdana marka koja se fokusira na kvalitetne proizvode i naš posvećeni prodajni tim kontinuirano će poboljšavati svoje odlične usluge svim partnerima. Nema avanture bez rizika, nema vožnje bez zaštite. Na putu ka budućnosti, VINDFORCE GUMA je uvek oko vas.

Barum

Dobre gume po povoljnim cenama. Tako je češki konstruktor Barum sumirao ono što naziva " pametnom " filozofijom koju sledi tokom šezdeset godina postojanja. Istorija ovog proizvođača i profesionalni put su Barum karakteristike na tržištu pneumatika. Ova kompanija je veoma poštovana u Evropi po svojim bezbednim i otpornim gumama za svaku sezonu. Barum proizvodi, prevozi i distribuira svoje gume. U fabrici Otrokovice, inženjeri su shvatili da gume ne samo da moraju da zadovoljavaju tradicionalne standarde, kao i preciznost i izdržljivosti, već takođe moraju da nude udobnost vozačima. Nedavni model, Bravarius je najbolji dokaz da ovaj konstruktor drži svoju reč. Barum koji se spojio sa Continental AG 1992. godine, namerava da razvije svoje gume za velike brzine.

BF Goodrich

BFGoodrich je američki brend guma u vlasništvu kompanije Michelin. Pre prodaje, BFGoodrich je bio prvi američki proizvođač guma (od 1896). On je proizveo guma za tada novi Winton automobil. Za BFGoodrich gume se vezuje nekoliko značajnih istorijskih datuma: 1903 - prvi automobil koji je prešao teritoriju SAD je bio opremljen sa BFGoodrich gumama. 1927 - avion Čarls Lindberga "Duh Sent Luisa", koji je prvi uspešno preleteo preko Atlantika, bio je opremljen sa BFGoodrich gumama. 1977 - Columbia svemirski avion je bio opremljen Dunlop gumama tokom izgradnje. BFGoodrich je učestvovao u više takmičenja i ostvario 17 pobeda u Baha Kalifornija takmičenju i 5 puta je bio osvajač Pariz-Dakar relija.

Continental

Jedan od četiri automobila napravljenih danas u Evropi je prvobitno opremljen Continental gumama. Sa sedištem u Hanoveru, Nemačka, Continental AG drži čvrsto četvrto mesto na međunarodnom tržištu guma, sa više od četrdeset filijala i staza za testiranje širom sveta. Kompanija fokusira više od polovine svojih kadrova na gume, stvarajući ih da pristaju svim vrstama vozila, bez obzira na veličinu, oblik ili brzinu. Inovacije i sigurnost su osnovni elementi koji definišu ovaj brend, koji je u 2002. potpiso ugovor sa jednim od konkurenata, Bridgestone, kako bi se podstaklo istraživanje i razvoj Run Flat gume. Saradnja sa nekim od najprestižnijih konstruktora, kao što su Daimler - Benz i Porsche, je dala Continental-u mogućnost osvajanja nekoliko svetskih rekorda u Grand Pri takmičenjima. Ogroman spisak nagrada i više od jednog veka aktivnosti, čini Continental AG veoma plodnom korporacijom. Jedino što je ostalo da se testira je učešće u F1 takmičenjima.

GoodYear

Goodiear Tire & Rubber Company je američka kompanija za proizvodnju pneumatika i gume osnovana 1898. godine od strane Frank Seiberling sa sedištem u Akron, Ohio. Goodyear proizvodi gume za automobile, komercijalne kamione, laka teretna vozila, džipove, trkačke automobile, avione i poljoprivredne mašine. Kompanija je dobila ime po Charles Goodyear-u, pronalazaču vulkanizirane gume. Prve Goodyear gume su postale popularne jer su se lako skidale i zahtevale su minimalno održavanje. Kompanija je najuspešniji dobavljač guma u istoriji Formule 1, sa više startova, pobeda i konstruktora nego bilo koji drugi dobavljač guma. To je jedini dobavljač guma za NASCAR seriju.

Michelin

Michelin je proizvođač guma sa sedištem u Klermon-Feran u Auvergne regionu Francuske. To je jedan od dva najveća proizvođača guma u svetu, zajedno sa Bridgestone. Pored Michelin brend, takođe poseduje Barum, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran i Nokian (u Severnoj Americi) Tire brendova. Michelin je takođe poznat po svojoj crveno i zeleno vodiči, svojim mapama puta, Michelin zvezde da Crvena vodič nagrade restorana za njihovo kuvanje, a za svoju firmu maskote bibendum, kolokvijalno poznat kao Michelin Man.

Sava

Sava Tires doo, vodeći proizvođač guma iz Kranja, Slovenija, je od 1998. deo korporacije Goodyear vitalnog igrača u prerađivačkoj industriji guma. Sava Tires doo je formirana spajanjem slovenačke Rubber Company, Sava dd i američkog giganta Goodyear. Sada, u vlasništvu Goodyear, Sava plasira svoje gume servisnim dilerima u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji. Poznata po svojoj strukturi, snazi, stabilnosti i trajnosti, Sava brend je stekao dobru prepoznatljivost na evropskom, azijskom i američkom tržištu. Sava gume su izuzetno pogodne za vozila i imaju jedinstven dizajn gazećeg sloja, nizak nivo buke i jak otpor na akvaplaning. Ukratko, Sava označava visoke performanse na svim putevima i u svim godišnjim dobima.

Tigar

Tigar Tyres d.o.o. (Tigar gume) je kompanija koja se bavi prozvodnjom proizvoda od gume sa sedištem u Pirotu. Od sredine decembra 2009. godine kompanija se nalazi u 100% vlasništvu francuskog preduzeća Mišlen (Michelin). Tigar je osnovan 1935. godine kao radionica za proizvodnju gumenih proizvoda i svih vrsta gumene obuće.