Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa naše veb stranice je: https://autobransa.com

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimna sekvenca kreirana iz vaše adrese e-pošte (koja se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar kako bi se utvrdilo da li koristite tu email adresu. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u okviru vašeg komentara.

Mediji

Ako uploadujete slike na web lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci web lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web lokaciji.

Kontakt obrasci

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web lokaciji, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i web lokaciju u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da unosite svoje detalje kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno ukazuje na poštanski broj članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovoj web lokaciji mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. Video snimci, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu web lokaciju.

Ove web lokacije mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Analitika

Sa kim delimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji se prate, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web lokaciji (ukoliko postoje), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web lokacija takođe mogu videti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj web lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.