Opšti uslovi

Molimo pročitajte ove uslove pre korišćenja veb-lokacije https://autobransa.com

Pravila o privatnosti

Pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg veb-sajta, savetujemo vam da pročitate našu politiku privatnosti na linku https://autobransa.com/politika-privatnosti koja se tiče našeg prikupljanja podataka o korisnicima. To će vam pomoći da bolje razumete našu praksu.

Autorsko pravo

Sadržaj objavljen na ovoj veb-lokaciji (digitalna preuzimanja, slike, tekstovi, grafike, logotipi) vlasništvo je kompanije AUTOBRANŠA i / ili njegovih stvaralaca sadržaja. Čitava kompilacija sadržaja pronađenog na ovom veb-sajtu je ekskluzivno vlasništvo kompanije AUTOBRANŠA, sa autorskim pravima za ovu kompilaciju autor: [AUTOBRANŠA].

Komunikacije

Kompletna komunikacija sa nama je elektronska. Svaki put kada nam pošaljete e-mail ili posetite našu veb-lokaciju, razgovaraćete sa nama. Saglasni ste za primanje elektronske komunikacije sa naše strane. I dalje ćemo komunicirati sa vama objavljivanjem vesti i obavestenja na našoj veb stranici i slanjem e-maila. Takođe se slažete da sva obaveštenja, obelodanjivanja, sporazumi i druge komunikacije koje vam pružamo elektronskim putem ispunjavaju zakonske zahteve koje takva komunikacija mora biti u pisanoj formi.

Važeći zakoni

Posetom ove veb-stranice slažete se da će zakoni Republike Srbije, bez obzira na principe sukobskih zakona, upravljati ovim uslovima i odredbama ili bilo kojim sporom koji bi mogao doći između kompanije AUTOBRANŠA i vas, ili njegovih poslovnih partnera i saradnika.

Sporovi

Svaki spor u vezi sa vašom posetom ovoj veb-stranici ili proizvodima koje kupujete kod nas rešit će država ili  sud Republike Srbije, a vi pristajete na isključivu nadležnost i mesto takvih sudova.

Komentari, pregledi i poruke e-pošte

Posetioci mogu objavljivati sadržaj sve dok nije nepristojan, nezakonit, klevetnički, preteći, i ne krše prava intelektualne svojine ili štetno na bilo koji drugi način trećim licima. Sadržaj mora biti bez softverskih virusa, političke kampanje i komercijalnog pozivanja.

Pridržavamo sva prava (ali ne i obavezu) za uklanjanje i / ili uređivanje takvog sadržaja. Kada objavite svoj sadržaj, dajete nam neekskluzivno, bez naknade i neopozivo pravo na upotrebu, reprodukciju, objavljivanje, modifikaciju takvog sadržaja širom sveta u bilo kojem mediju.

Licenca i pristup sajtu

Dajemo vam ograničenu licencu za pristup i lično korišćenje ove veb-stranice. Nije vam dozvoljeno da je preuzimate ili menjate. To se može učiniti samo uz pisanu saglasnost sa naše strane.

Korisnički nalog

Ako ste vlasnik naloga na ovoj veb-lokaciji, vi ste jedini odgovorni za čuvanje poverljivosti podataka o vašem privatnom korisniku (korisničko ime i lozinka). Odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom ili lozinkom.

Pridržavamo sva prava na ukidanje računa, uređivanje ili uklanjanje sadržaja i otkazivanje naloga po našem  vlastitom nahođenju.