Servisni centar AUTOBRANŠA

Vulkanizerske usluge i usluge servisiranja i održavanja vašeg vozila

Auto servis - AUTOBRANSA

U servisnom centru AUTOBRANŠA nudimo vulkanizerske usluge i usluge servisiranja i održavanja vašeg vozila. Bez obzira na tip vozila naše ljubazno i stručno osoblje, sa iskustvom od preko 20 godina, pružiće vam kvalitetnu uslugu pomoću savremenih servisnih uređaja. Usluge redovnog i vanrednog održavanja vozila u servisnom centru AUTOBRANŠA su:

Reglaža trapa

Reglaža/centriranje trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Rezultat ovog podešavanja je bolja trajnost gume i bolje držanje pravca.

Centriranje (reglaža) trapa

Centriranje trapa treba obaviti u sledećim situacijama:

  • kada se menjaju delovi sistema oslanjanja,
  • kada se stavljaju nove gume,
  • kada vozilo zanosi u jednu stranu,
  • usled neravnomernosti u trošenju guma.

Važno je istaći da osim necentriranog trapa za navedene probleme postoje i drugi uzroci, kao na primer, nejednak pritisak u gumama, loši elementi oslanjanja, kočnice ili servo sistem. Majstor treba da odredi da li je centriranje neophodno. 

Važan preduslov za uspešno obavljanje reglaže trapa su približno jednake dubine šare na svim gumama. U slučaju da su gume nejednako potrošene, može se desiti da reglaža dovede do lošeg prianjanja guma koje su više istrošene.

Detaljnije…

Servisni centar AUTOBRANŠA

Foto galerija

Zakažite servis

Pozovite nas

Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja, primedbe, sugestije. Ono što možemo da obećamo je profesionalna usluga za najkraće moguće vreme!

Veleprodaja i servis

Maloprodaja

Kontakt osoba