Akumulatori

Duracell

Od 2013. god. AUTOBRANŠA je distributer akumulatora Duracell – ime koje znači ultimativnu trajnost i maksimalnu snagu. Duracell akumulatori su konstruisani da pruže maksimalne performanse i pouzdanu startnu snagu svakog dana, i u svim uslovima. Ukoliko želite da budete sigurni da Vas akumulator nece izneveriti, onda je DURACELL pravi izbor.Kupovinom DURACELL baterija dobijate maksimalnu izdržljivost, vek trajanja i snagu u ekstremnim situacijama

Duracell akumulatori

Bosch

Savremena vozila su sve više i više opremljena komponentama koje se pokreću na struju. S tim u vezi kvalitetno i pouzdano napajanje je od suštinskog značaja. BOSCH akumulatori to i garantuju. Inovativne tehnologije daju vitalni doprinos kvalitetu i visokim performansama prvoklasnih Bosch baterija. Akumulatore BOSCH karakteriše kvalitet, pouzdanost i izuzetno dugi vek trajanja.

Bosch akumulatori

Black Horse

BLACK HORSE je jedan od najpoznatijih akumulatora na domaćem tržištu i šire. Ovaj akumulator se proizvodi u fabrici akumulatora iz Sombora i predstavlja siguran i pristupačan izbor za vaš automobil. Trenutni kapacitet fabrike je 300.000 akumulatora mesečno, a očekuje se da će u najskorijem periodu mesečna proizvodnja premašiti ovaj kapacitet.

Black Horse akumulatori

Ostala ponuda

U ponudi AUTOBRANŠE nalaze se i akumulatori poznatih proizvođača kao što su ENERGIZER, VARTA i TOPLA.

Ostala ponuda akumulatora